Voetbal4u.com

Duitsland ‘Dortmund en Lazio strijden om handtekening van St. Juste’

Zowel Borussia Dortmund als Lazio Roma hebben mandekker Jeremiah St. Juste op het oog. Sport Bild weet dat te meldeno. De Romeinse club zou voornamelijk moeten concurreren met de club uit Dortmund, die ongeveer vijftien miljoen euro willen neerleggen voor de mandekker.

Dortmund heeft Jadon Sancho voor minstens 85 miljoen euro verkocht en heeft dus de nodige financiële armslag om de voormalig Heerenvener en Feyenoorder op te pikken uit Mainz. St. Juste ligt nog tot medio 2023 vast, waardoor de Bundesligaclub hem niet per se van de hand hoeft te doen. Dat kan positief zijn voor de onderhandelingen van de Bundesliga-middenmotor, maar de verwachting is wel dat de verdediger sowieso vertrekt. De vraag is alleen nog naar welke club.

De centrale verdediger ontbrak in de eerste trainingen van het nieuwe seizoen: de 24-jarige krijgt vanwege zijn trip met het Nederlands elftal nog een paar dagen vrij. Het is dus de vraag of hij überhaupt nog bij de selectie van Mainz aan gaat sluiten tijdens de voorbereiding of dat hij meteen zijn koffers kan pakken voor een nieuw avontuur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.