Voetbal4u.com

Eredivisie Mike Trésor Ndayishimiye tekent contract bij KRC Genk

Mike Trésor Ndayishimiye vertrekt bij Willem II. Hij heeft een contract getekend bij het Belgische KRC Genk. Vorige zomer toonde AA Gent al interesse en afgelopen zomer gingen er geruchten dat de aanvaller in de belangstelling stond van Ajax en OGC Nice. Hoewel hij in zijn afgelopen seizoen bij Willem II lang niet zo veel indruk maakte als in zijn eerste jaar in Tilburg, besloot Genk deze zomer dus echt toe te slaan.

Trésor kwam op negentienjarige leeftijd bij NEC terecht, nadat hij transfervrij uit de jeugdopleiding van Anderlecht was vertrokken. Na een goed seizoen in Nijmegen volgde een verhuur aan Willem II, dat hem een jaar later via een optie tot koop definitief overnam. In Tilburg ligt Trésor nog vast tot de zomer van 2023 en dus zal Genk hoogstwaarschijnlijk een transfersom voor de aanvaller moeten betalen.

Bij Genk gaat Trésor een samenwerking aan met trainer John van den Brom en zijn assistent Dennis Haar. De Nederlanders kenden een uitstekend eerste seizoen bij de Belgische club, waarin zij de beker wonnen en in de competitie als nummer twee achter kampioen Club Brugge eindigden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.