Voetbal4u.com

Duitsland Tony Kroos stopt als international bij Duitsland

Tony Kroos is gestopt als international bij Duitsland. Via een brief op social media kondigde Kroos aan zich vanaf nu alleen nog maar op Real Madrid te richten.

‘106 keer heb ik voor Duitsland gespeeld’, begon Kroos zijn brief, die hij via Instagram en Twitter deelde. ‘Een volgende keer zal er niet meer komen. Ik had graag gewild – en daarvoor heb ik alles gegeven – dat het er 109 zouden zijn geweest en dat we nog een grote prijs, de EK-titel, hadden kunnen pakken.’

Kroos vertelde verder dat hij al enige tijd wist dat hij het WK van 2022 in Qatar niet in actie zou komen. Als voornaamste reden voerde hij aan dat hij zich volledig op Real Madrid wil focussen. Daarnaast wil hij meer tijd besteden aan zijn vrouw en drie kinderen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.