Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax werkt niet mee aan kansloze Tadic-transfer’

Ajax is niet bereid om Dusan Tadic naar AC Milan te laten gaan. Hier maakt Voetbal International melding van. “Het is kansloos dat ze nu onze captain weghalen”, vertelt Overmars, die op de hoogte is van de interesse van de Italiaanse grootmacht.

“Onze aanvoerder zal dit jaar niet vertrekken. Hij is zo belangrijk voor de club, in meerdere facetten. Hij is het cement tussen de stenen. Het is dus een duidelijke nee van onze kant, hij is niet te koop.” Het is niet duidelijk wat de wens van Tadic zelf is. Volgens een eerder gerucht heeft hij zijn jawoord al gegeven aan Milan.

Tadic, die in 2018 werd opgepikt bij Southampton, was afgelopen seizoen goed voor veertien treffers en achttien assists in de Eredivisie. In totaal staat zijn teller in 149 optredens voor Ajax op 76 goals en 70 assists. Ajax is zelf ook bezig met het versterken van de selectie. Steven Berghuis geldt als belangrijke kandidaat om de voorhoede te versterken.

Tadic was een van de belangrijkste speler in het Amsterdamse successeizoen 2018/2019, waarin de Amsterdammers de halve finale van de Champions League bereikten. Tadic mocht als aanvoerder sinds zijn terugkeer in de Eredivisie al twee keer de kampioensschaal omhoog tillen. In 2019/2020 eindigde Ajax eveneens op de eerste plaats, maar werd de prijs niet uitgereikt wegens de coronapandemie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.