Voetbal4u.com

Spanje ‘Donny van de Beek vertrekt naar Real Madrid’

Donny van de Beek staat op het punt om bij Real Madrid te tekenen. Hier maakt The Daily Star melding van. Volgens de krant is de deal zo goed als in kannen en kruiken.

Naar verluidt wordt de Oranje-international, die het EK miste door een blessure, eerst een jaartje gehuurd door De Koninklijke voor een bedrag van 2 miljoen euro. Daarna zou een verplichte optie tot koop in werking treden, waardoor de Madrilenen Van de Beek definitief over moeten nemen. Volgens The Daily Star krijgt United het aankoopbedrag (39 miljoen euro) bijna helemaal terug.

Het bovengenoemde dagblad meldt daarnaast dat Ajax ergens in de afgelopen periode óók een poging gewaagd heeft om zijn voormalige publiekslieveling op huurbasis in te lijven. United zou de aanbieding van de Amsterdammers echter naar de prullenmand verwezen hebben, omdat een optie tot koop geen optie was voor directeur voetbalzaken Marc Overmars.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.