Voetbal4u.com

Eredivisie Rav van den Berg wijst Ajax-transfer af

Rav van den Berg verruilt PEC Zwolle niet voor Ajax. Hij voelt zich als een vis in het water in het MAC³PARK stadion.

Het talent vertelt op de officiële clubsite van de Zwollenaren: “PEC Zwolle heeft een heel duidelijk plan met mij en dat past hartstikke goed bij mijn ambities. Komend seizoen wil ik nóg meer leren van de oudere jongens, mijn kwaliteiten verder verbeteren en meer wedstrijdminuten maken.”

Technisch manager Mike Willems reageert verheugd: “Met Rav hebben we een zeer getalenteerde speler in huis die op de radar staat bij de nationale en internationale top. Rav wil zich echter graag bij PEC Zwolle bewijzen omdat hij zich goed voelt bij de plannen en het perspectief van de club. Dit traject hebben we uitvoerig met hem en zijn ouders besproken en die wil ik dan ook bedanken voor het gestelde vertrouwen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.