Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dusan Tadic zet zinnen op transfer naar AC Milan’

Dusan Tadic zou zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar AC Milan. Hier maken de Italiaanse media melding van. Tadic keerde medio 2018 terug naar Nederland.

Tussentijds verlengde de aanvoerder zijn contract, met de belofte dat hij na zijn carrière zijn trainersloopbaan mocht opstarten in Amsterdam. Hij wees zelfs FC Barcelona af, maar volgens bronnen in Italië lijkt hij het aanbod vanuit Milaan niet te kunnen weerstaan.Calciomercato.com stelt dat Tadic al ‘ja’ heeft gezegd tegen het aanbod van AC Milan. De international van Servië zou een driejarig contract à vier miljoen euro per seizoen kunnen verdienen, waardoor hij er fors op vooruit zou gaan. Voor de Italiaanse topclub is een akkoord met Tadic echter niet hét struikelblok.

Alles staat of valt naar verluidt met de beslissing van Ajax. De Eredivisie-topclub wil Tadic eigenlijk niet laten gaan, zeker niet in de wetenschap dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen net is begonnen. Een persoonlijk akkoord van Tadic kan echter alles veranderen en er gaan geluiden dat Ajax mogelijk tóch overstag gaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.