Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet Gyrano Kerk aantrekken als vervanger van Berghuis’

Steven Berghuis stapt deze zomer waarschijnlijk over van Feyenoord naar Ajax en als vervanger zouden de Rotterdammers volgens analist Rene van der Gijp is naar Gyrano Kerk moeten kijken.

“Als we het hebben over Feyenoord, hè… Ik denk dat er uit die Kerk nog veel meer te halen valt”, opent de voetbalanalist in De Oranjezomer. “Anderlecht wil hem nu hebben, maar zij hebben drie miljoen euro (vier miljoen, red.) geboden en dat was niet genoeg. Ik vind wel hem altijd iets te zwaar, maar hij is echt op de brommer hoor. Hij is echt op de brommer, joh. Er gaat echt altijd dreiging van hem uit.”

Johan Derksen is óók gecharmeerd van Kerk, maar stelt hij: “Ik denk dat het een probleem is dat als je bij Feyenoord sterker bent en je speelt in de kleine ruimte, waardoor zijn sterke punt niet aan de orde is. Maar je hebt een hele nare middag als je tegen hem speelt.” Nordin Amrabat haakt in: “Hij moet werken aan zijn eerste aanname. Hij heeft kracht, maar met zijn eerste aanname is hij te wild.” Kerk liet eerder al eens weten open te staan voor Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.