Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Riechedly Bazoer ontvangt aanbiedingen uit Franse en Portugese top’

Riechedly Bazoer zou Vitesse deze zomer kunnen gaan verlaten. Verschillende topclubs zouden zich namelijk voor hem hebben gemeld. Volgens De Telegraaf hebben Frans kampioen Lille OSC, het Olympique Lyon van coach Peter Bosz, Olympique Marseille en Benfica zich gemeld bij de 24-jarige uitblinker van de Arnhemmers.

Zaakwaarnemer en broer Irchandly is momenteel in gesprek met de drie Franse clubs en de Portugese grootmacht. Hij zou al een aantal meerjarige aanbiedingen hebben ontvangen, schrijft de ochtendkrant. Het kamp Bazoer beseft dat het belangrijk is om een goede keuze te maken. De verdediger annex middenvelder zag buitenlandse avonturen bij VfL Wolfsburg en FC Porto eerder weinig succesvol uitpakken.

Bazoer heeft zoals bekend een vertrekwens bij Vitesse. Geen van de geïnteresseerde clubs heeft echter al een akkoord bereikt met de Gelderse eredivisionist over een transfer. De zesvoudig Oranje-international ligt nog tot medio 2022 vast in het Gelredome. Hoeveel hij moet opleveren, is niet bekend. Zijn broer Irchandly wil niet ingaan op de namen van clubs. “Ik kan wel zeggen dat er veel belangstelling is voor Riechedly.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.