Voetbal4u.com

‘Als Ajax Yaremchuk een aanbod doet, denk ik niet dat hij interesse heeft’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Technisch directeur Michel Louwagie van AA Gent denkt dat zijn sterspeler Roman Yarumchuk de club deze zomer zomaar zal gaan verlaten. Hij verwacht dat de Oekraïner een aanbod van ‘bijvoorbeeld Ajax’ zou afwijzen.

In gesprek met het Belgische RTBF komt een mogelijke transfer van Yaremchuk, die op het EK nog scoorde tegen Oranje, ter sprake. “Als Ajax hem een aanbod zou doen bijvoorbeeld, dan denk ik niet dat hij geïnteresseerd zou zijn”, stelt Louwagie. “De wens van Roman is om op een hoger niveau actief te zijn. Hij heeft dus oog voor het sportieve project: hij kiest niet alleen op basis van wat financieel aantrekkelijk is.”

Louwagie maakt ook duidelijk dat Gent een flinke transfersom wil zien voor Yaremchuk. “We verwachten een mooi bedrag voor hem. Of we vijftien miljoen euro willen? We hopen op veel meer.”

Afgelopen seizoen was Yaremchuk goed voor twintig goals in de Belgische competitie. Op het EK liet hij zich ook zien, door twee doelpunten te maken. Yaremchuk gaf ook een assist op het Europese eindtoernooi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *