Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Milan wil Dusan Tadic overtuigen met nóg hoger salaris’

AC Milan hoopt zich deze zomer nog altijd te versterken met Ajax-sterkhouder Dusan Tadic. Alleen ziet technisch directeur van de Amsterdammers Marc Overmars hier helemaal niets in. Met een hoger salaris hopen ze hem alsnog los te weken bij Ajax, ook omdat ze daarmee naar verluidt aan de eisen van de buitenspeler voldoen.

Dat schrijft het Italiaanse medium Corriere dello Sport althans. Volgens de krant is het bedrag inmiddels verhoogd naar zo’n vier miljoen euro per seizoen, waarbij hij ook nog eens voor drie jaar kan tekenen bij AC Milan. Dat moet Tadic én zijn management over de streep trekken om alsnog naar de Serie A te verkassen. Als hij zelf graag wil vertrekken, zou een deal alsnog mogelijk moeten worden, stelt het medium.

Omdat AC Milan terugkeert in de Champions League en een aantal belangrijke krachten verliest, onder wie Hakan Calhanoglu, is het op zoek naar aanwinsten voor het nieuwe seizoen. Tadic werd concreet gelinkt aan AC Milan, maar Overmars liet weten dat de Amsterdammers onder geen beding willen meewerken aan een transfer. Alleen als Tadic zelf héél graag wil, lijkt er nog ruimte te kunnen komen.

Met een nog hoger salaris hoopt trainer Stefano Pioli hem te kunnen binnenhalen. Transferspecialist Nicolò Schira schreef eerder dat de Serviër vier miljoen euro én een driejarig contract wilde: daaraan lijkt AC Milan inmiddels te hebben voldaan. Het salaris van Tadic in Amsterdam ligt – inclusief bonussen – ook rond de vier miljoen euro. Dat kan in Milaan met bonussen nog flink stijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.