Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic niet naar Milan: “Dit is mijn droomclub”

Dusan Tadic zal niet gaan vertrekken naar AC Milan. De 32-jarige aanvoerder van de Amsterdammers wordt al weken gevolgd door de Italiaanse topclub, maar kan de komst van de Serviër definitief uit het hoofd zetten. Dat bevestigt de linkspoot aan De Telegraaf en Voetbal International. “Dit is mijn droomclub”, verklaart Tadic zijn langere verblijf in Amsterdam.

Eerder liet technisch directeur Marc Overmars al weten niet open te staan voor een vertrek van de aanvoerder, die bij AC Milan de voorhoede zou moeten vormen met Zlatan Ibrahimovic. Milan had een jaarsalaris van vier miljoen euro over voor de Servische aanvaller, maar Tadic gaat niet in op die avances. Hij lijkt daarmee zijn loopbaan af te gaan sluiten in Amsterdam.

Dat Ajax hem kostte wat het kost wilde houden, maakt Tadic trots. “Dat motiveert mij alleen maar om wat terug te geven aan de club. Om hard te werken en het allerbeste uit mezelf te halen voor de club”, stelt hij. Teleurgesteld is hij zeker niet. “Hoe kan ik teleurgesteld zijn dat een transfer naar AC Milan niet doorgaat? Ik speel voor mijn droomclub. Ik ben er heel trots op. (…) Ze hebben contact gehad met mijn zaakwaarnemer. Niet met mij, ik wil me alleen focussen op voetbal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.