Voetbal4u.com

Eredivisie PSV geeft Ritsu Doan en Maxi Romero een nieuwe kans

PSV gaat deze zomer geen afscheid nemen van Ritsu Doan en spits Max Romero. Ze krijgen aankomend seizoen een nieuwe kans. Dat is enigszins verrassend aanzien ze beide al een keer heel nadrukkelijk aan de uitgang werden gelinkt.

Op de clubsite komt PSV met een update over Romero, die volgens Schmidt andere kwaliteiten heeft dan de andere spelers in de selectie van de Eindhovenaren. “Hij is niet te vergelijken met een andere aanvaller in onze groep. Maximiliano is goed in de box, fysiek erg sterk en goed met het hoofd. Ik geloof in hem en we gaan er alles aan doen om hem weer speelklaar te krijgen”, stelt Schmidt op de clubsite.

Tegenover het Eindhovens Dagblad laat de oefenmeester weten dat hij hoopt dat Romero eind september weer helemaal fit is. “Ik zie nog altijd mogelijkheden voor hem als hij op goed niveau terugkomt, hoewel hij lang geblesseerd was. Dat wordt niet makkelijk, maar zijn gedrevenheid kan ervoor zorgen dat hij voor ons belangrijk kan zijn”, aldus de Duitse coach, die ook gevraagd werd naar de situatie van Doan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.