Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil minimaal 20 miljoen vangen voor Noni Madueke’

Clubs die Noni Madueke willen overnemen van PSV moeten diepe zakken hebben. Technisch directeur John de Jong wil minimaal 20 miljoen euro hebben voor de aanvaller.

Borussia Dortmund is één van de clubs die geinteresseerd is. Voor Madueke staat het toekomen aan spelen voorop. De negentienjarige aanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen, maar wil de beste keuze voor zijn loopbaan maken. De aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2024 in Eindhoven, waardoor PSV een flink bedrag voor hem kan vangen. Hij onderstreepte zijn waarde door met twee goals en twee assists van grote waarde te zijn tijdens het oefenduel met RWDM.

De Engels jeugdinternational kwam afgelopen seizoen uiteindelijk tot 24 optredens in de Eredivisie. Omdat hij voornamelijk zijn opwachting maakte als invaller, kwam hij tot slechts 956 minuten. Daarin was hij zeven keer trefzeker en bereidde hij zes treffers voor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.