Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet af van Sulemana als het te lang duurt’

Ajax wil snel duidelijkheid hebben van Kameldeen Sulemana. De Amsterdammers willen hem graag vastleggen maar zelf houdt hij de boot een beetje af. “Ze willen hem eigenlijk al sinds januari. Toen brachten ze al een bod uit, maar toen lukte het niet”, aldus clubwatcher Freek Jansen. “Ze zijn hem blijven volgen en inmiddels is hij ook al in Amsterdam geweest. Toch blijft het wachten op die handtekening.”

Volgens de clubwatcher blijft het bij Ajax een vaag verhaal. “Het heeft met zaakwaarnemers te maken”, zo gaf hij aan. “Eerst was heel lang het verhaal over een vergoeding van de zaakwaarnemer, maar dat lijkt nu wel uit de lucht. Maar het blijft maar wachten op die handtekening. Vorige week was hij ook al bij Stade Rennes gesignaleerd. Bij Ajax hebben ze nu wel iets van dat het niet te lang meer moet duren, want anders gaan ze doorschakelen. Duidelijk is dat er nog buitenspelers moeten komen.”

De komst van Steven Berghuis lijkt daarbij wel rond te komen. “Bij Ajax is er de hoop dat hij eind juli met de andere internationals naar Duitsland afreist om tegen Bayern München te spelen en daarna op trainingskamp in Oostenrijk gaat”, zei hij daarover. “Bij Ajax leeft het gevoel dat het wel goed komt, maar dat komt puur omdat ze zoiets hebben dat in het contract 4 miljoen euro staat en zij zoveel willen betalen. Met Berghuis komen ze ook wel uit. Alleen Feyenoord houdt de poot nog stijf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.