Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PEC Zwolle gaat zich versterken met Gervane Kastaneer’

PEC Zwolle staat op het punt om de 25-jarige aanvaller Gervane Kastaneer te contracteren. Dit weet RTV Oost te melden.

Kastaneer debuteerde in 2013 bij FC Dordrecht als prof en kwam daarna uit voor ADO Den Haag, FC Eindhoven, het Duitse 1. FC Kaiserslautern, NAC Breda, het Engelse Coventry City en het Schotse Heart of Midlothian. Die laatste club huurde hem van Coventry City, waar zijn contract onlangs is ontbonden. Nu keert Kastaneer dus terug naar Nederland: volgens RTV Oost zal hij zich rond 20 juli bij de PEC-selectie voegen.

PEC is druk op zoek naar extra aanvallende versterking. De Blauwvingers zagen deze zomer Virgil Misidjan (FC Twente), Mike van Duinen (op weg naar OFI Kreta) en Reza Ghoochannejhad (nog niet bekend) uitvliegen en moesten bovendien afscheid nemen van huurlingen Benson Manuel (Royal Antwerp FC), Thomas Buitink (Vitesse) en Immanuel Pherai (Borussia Dortmund II).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.