Voetbal4u.com

Engeland ‘Arsenal deed Sergio Ramos betere aanbieding dan PSG’

Sergio Ramos zette deze week zijn handtekening onder een contract bij de Franse grootmacht PSG. Ook Arsenal wilde hem graag vastleggen. Arsenal, dat wel een ervaren centrumverdediger kan gebruiken, bood Ramos een tweejarig contract met een jaarsalaris van zeventien miljoen euro aan.

Dat is meer dan Paris Saint-Germain hem aanbood (vijftien miljoen euro inclusief bonussen) en veel meer dan hij in zijn laatste seizoen bij Real Madrid verdiende (twaalf miljoen euro).

Ramos besloot Arsenal desondanks af te wijzen omdat de Londense club volgend seizoen niet in de Champions League speelt. Arsenal eindigde het voorbije seizoen in de Premier League op de achtste plaats en speelt daardoor in het nieuwe seizoen zelfs geen Europees voetbal. Arsenal heeft vooralsnog geen grote aankopen gedaan, maar staat naar verluidt wel op het punt om Ben White over te nemen van Brighton & Hove Albion.

Met PSG komt Ramos volgend seizoen wel in de Champions League uit. De Parijzenaars mikken op de eindzege in het meest prestigieuze Europese clubtoernooi. Met Georginio Wijnaldum (Liverpool) en Achraf Hakimi (Inter) legde de club deze zomer al twee andere grote namen vast. Naar alle waarschijnlijk wordt ook Gianluigi Donnarumma (AC Milan) binnenkort ingelijfd, terwijl het gerucht de ronde doet dat PSG zijn pijlen richt op Manchester United-ster Paul Pogba.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.