Voetbal4u.com

Eredivisie Alexander Buttner tekent contract bij RKC Waalwijk

Alexander Buttner speelt aankomend seizoen weer in de Eredivisie. Hij heeft namelijk een contract getekend bij RKC Waalwijk. De voorbije weken hield Büttner zijn conditie al op peil bij de club van trainer Joseph Oosting.

Büttner tekent in Waalwijk een contract voor één seizoen. De voorbije maanden zat de verdediger zonder werkgever. Zijn laatste club was Apollon Limassol, al stond hij slechts twee weken onder contract bij de Cypriotische club. Büttner kwam niet door de fitheidstest, waarna een ontbinding van het contract volgde.

Daarvoor speelde Büttner een jaar in de Verenigde Station, waar hij bij New England Revolution de American Dream beleefde. Het was voor de linksback zeker niet zijn eerste buitenlandse avontuur. Eerder stond hij op de loonlijst bij Manchester United, Dinamo Moskou en RSC Anderlecht.

Het gros van zijn loopbaan speelde Büttner voor Vitesse, de club waar hij in 2008 voor debuteerde en in 2017 trugkeerde. RKC Waalwijk wordt pas zijn tweede Nederlandse club. De Waalwijkers legden eerder deze zomer Iliass Bel Hassani en Joel Pereira vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.