Voetbal4u.com

Eredivisie ‘André Onana is persoonlijk akkoord met Lyon’

Doelman Andre Onana heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Olympique Lyon. Dit weet het medium L’Equipe te melden.

Tussen de Franse club en Ajax zit nog wel een enorm verschil. De ploeg van Peter Bosz zou 5 miljoen euro geboden hebben, terwijl Ajax meer dan 10 miljoen euro voor de doelman wil hebben. Ook Arsenal zou nog steeds serieuze belangstelling hebben, maar Lyon lijkt inmiddels de beste papieren te hebben om de doelman over te nemen.

Zaakwaarnemer Albert Botines bevestigt de interesse van Olympique Lyonnais, maar spreekt een persoonlijk akkoord tegen. “We zijn de gesprekken net begonnen”, aldus Botines. “De eventuele contractduur is nog niet bekend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.