Voetbal4u.com

Duitsland ‘Mitchell Bakker tekent voor vijf jaar bij Leverkusen’

Mitchell Bakker gaat PSG verlaten. Volgens het Algemeen dagblad gaat hij een contract tekenen bij Bayer Leverkusen. Bij de oud-club van Peter Bosz wordt Bakker de concurrent van Daley Sinkgraven.

Hij lag nog tot medio 2023 vast bij PSG, maar kiest nu voor een vijfjarige verbintenis in Leverkusen. Het is nog niet bekend hoeveel de Duitsers voor de voormalig Ajacied betalen. Volgens de Franse media heeft PSG wel de beschikking over een terugkoopclausule.

Het AD schrijft over hem: “Bakker begon zijn loopbaan in de jeugd van Ajax, waar hij bij ‘Jong’ in 2017 debuteerde in de Keuken Kampioen Divisie. In de zomer van 2019 werd hij transfervrij opgepikt door Paris Saint-Germain. In het afgelopen seizoen brak hij echt door onder Thomas Tuchel, maar nadat de Duitser werd ontslagen zag diens opvolger Mauricio Pochettino het minder in Bakker zitten, als speelde hij wel in de halve finale van Champions League tegen Manchester City.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.