Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Botsing dreigt tussen Steven Berghuis en Dusan Tadić’

Steven Berghuis had afgelopen seizoen een aantal agressie-uitbarstingen bij Feyenoord. Analist Marciano Vink denkt dat hij dit bij Ajax aankomend seizoen niet zo snel zal doen.

“Het heeft met hiërarchie te maken. Als jij zó boven de partij staat, dan gedraag je je daar ook naar. Als jij je irriteert, dan word je een beetje recalcitrant. Dan ga je dingen doen waarin je in de catacombe al denkt: wat heb ik gedaan?”, weet Vink.

“Nu komt hij bij Ajax in een andere hiërarchie. Denk je dat Tadić toestaat dat hij iemand in tweeën schopt omdat hij geïrriteerd is? Nee, gaat niet gebeuren.” Onlangs zei Tadić wel al dat Berghuis ‘zeker welkom is, omdat goede spelers altijd welkom zijn’.

Vink begrijpt de keuze van Berghuis in ieder geval wel. “Ik snap dat hij Champions League wil spelen, voor kampioenschappen wil spelen en dat hij zich nog meer in de kijker wil spelen. Het sentiment ligt alleen anders tussen Ajax en Feyenoord en daar valt heel Rotterdam over.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.