Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Inter ziet af van Denzel Dumfries en gaat voor Hector Bellerin’

Inter Milan heeft haar pijlen gericht op de komst van Hector Bellerin. Ook Denzel Dumfries was in beeld maar ze gaan nu toch voor de back van Arsenal.

De 26-jarige verdediger van Arsenal moet volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio de opvolger worden van Achraf Hakimi. De international van Marokko vertrok onlangs voor ongeveer zestig miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Door financiële problemen kan Inter dat geld echter niet zomaar gebruiken en dus wordt er flink met Arsenal onderhandeld.

De Londenaren hopen Bellerín te verhuren met een optie tot koop, maar dat laatste lijkt Inter weer niet te zien zitten. De speler zelf heeft bij Arsenal aangegeven graag terug te willen naar Zuid-Europa en ziet de Serie A als ideale bestemming. Bellerín speelt sinds 2011 bij Arsenal, dat hem destijds overnam van FC Barcelona.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zal de ontwikkelingen rondom Bellerín namens Dumfries goed volgen. De PSV’er wordt ook in verband gebracht met de Italiaanse topclub en wil deze zomer graag vertrekken uit Eindhoven. PSV zal echter hoe dan ook op zoek gaan naar een club die Dumfries voor een mooi bedrag definitief wil overnemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.