Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Lyon akkoord over transfersom voor Andre Onana’

Ajax en Olympique Lyon hebben een akkoord bereikt over de transfer van Andre Onana. De Fransen wilden vijf miljoen voor hem betalen terwijl Ajax het dubbele verlangde. De directeur spelerszaken Marc Overmars wist dat er meerdere clubs geïnteresseerd waren in de Kameroense doelman en heeft dat volgens Foot OL gebruikt om de prijs op te drijven.

Wat er precies betaalt gaat worden voor Onana is niet bekend, maar de onderhandelingen zijn volgens de Franse voetbaljournalist Pol Prins afgerond, waardoor Onana en Olympique Lyon het nu eens moeten worden over een contract. Ajax is ondertussen ook op zoek naar een vervanger voor Onana: voor de openstaande vacature wordt vooral Fenerbahçe-doelman Altay Bayindir genoemd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.