Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Justin Kluivert is de volgende die tekent bij Nice’

Justin Kluivert lijkt zijn loopbaan voort te zetten bij het Franse Nice. De onderhandeling zouden in de afrondende fase zitten. Dat meldt Fabrizio Romano.

Volgens de zeer betrouwbare transferexpert zullen Nice en Roma tot een akkoord komen. Kluivert speelde vorig seizoen op huurbasis voor RB Leipzig, maar de Duitsers maakten geen gebruik van de optie tot koop. Terug bij Roma veranderde het perspectief niet voor Kluivert, die in Rome nog een tweejarig contract heeft. José Mourinho, de kersverse coach van de Romeinen, hield hem buiten de 27-koppige selectie voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met de aanstaande komst van Kluivert, neemt de Nederlandse enclave aan de Côte d’Azur binnen een paar dagen flink toe. Stengs zette gisteren zijn handtekening onder een vijfjarig contract. Sowieso spelen er steeds meer Nederlanders in de Franse competitie. Georginio Wijaldum verruilde recent Liverpool voor Paris Saint-Germain, Sven Botman staat onder contract bij Lille en Sierhuis speelt bij Reims. Mogelijk dat AZ’er Teun Koopmeiners verhuist naar Stade Rennes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *