Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREAKING: Arjen Robben stopt nu echt als professioneel voetballer

Arjen Robben heeft de knoop doorgehakt. De superster keert niet terug op de profvelden. Hij wil niet langer vechten tegen zijn fysieke ongemakken.

“Uiteindelijk moet je ook eerlijk zijn naar jezelf, maar deze beslissing moet nog wel even indalen”, legt Robben (37) uit. De oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München keerde in de zomer van 2020 terug in het hoge noorden, vooral om zijn oude liefde door de zware coronacrisis te kunnen helpen.

Robben speelde het afgelopen seizoen nog wel een paar keer mee bij Groningen, maar het blessurespook bleef hem achtervolgen. Daarom hangt hij nu alsnog definitief de kicksen in de wilgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.