Voetbal4u.com

Engeland ‘Steven Gerrard wil Joey Veerman naar Schotland halen’

Steven Gerrard de trainer van Rangers FC zou het zien zitten om Joey Veerman naar Schotland te halen. Hellas Verona wilde 5,5 miljoen euro betalen voor de middenvelder, maar sc Heerenveen aast op tien miljoen euro. De Schotten denken aan een miljoen minder dan de Italianen, meldt De Telegraaf.

Veerman liet zich al eerder kritisch uit over de vraagprijs die zijn werkgever hanteert, maar het heeft de houding van de Friezen niet veranderd. Het is dus de vraag of de clubs tot elkaar kunnen komen de komende weken.

Hoewel de Italiaanse competitie een stuk interessanter klinkt dan de Schotse, kan ook dat een mooie stap zijn voor Veerman. Rangers wordt namelijk geleid door voormalig top-middenvelder Steven Gerrard. Het kan een overstap naar Glasgow interessant maken voor de Volendammers, die afgelopen zomer nog voor vier jaar bijtekende in het Abe Lenstra Stadion. Het is meteen de reden waarom Heerenveen zo hoog in de boom kan zitten: ook na deze transferperiode ligt hij nog voor jaren vast.

‘Rangers-coach Steven Gerrard ziet het helemaal zitten in de jonge Volendammer. De voormalige vedette en oud-aanvoerder van Liverpool speelde op dezelfde positie als Veerman en denkt hem goed te kunnen helpen met zijn verdere ontwikkeling’, valt te lezen in de ochtendkrant. ‘Gerrard denkt dat hij in Glasgow juist wel nog een stap kan maken. Er zijn meer spelers van Nederlandse subtoppers naar de Schotse topclubs gekomLaat een reactie achter

Your email address will not be published.