Voetbal4u.com

Eredivisie Cody Gakpo: ‘Nog een seizoen bij PSV knallen is wat ik wil’

Cody Gakpo mag zich in de belangstelling heugen van verschillende clubs maar zelf speelt hij graag nog een seizoen voor PSV. “Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt in de voetballerij maar dat is wel mijn insteek”, aldus Gakpo.

Gakpo is trots dat hij op het EK zijn debuut voor het Nederlands elftal mocht maken. “Het is een mijlpaal in je carrière, als je mag uitkomen voor je land. Ik was echt blij dat het gebeurde”, zegt hij daarover. “Natuurlijk was het teleurstellend dat we er een ronde later uitgingen, maar ik denk dat ik veel heb geleerd. Het was echt een goede groep, een goede teamspirit. Het is jammer dat we die wedstrijd niet hebben kunnen winnen.”

Of hij volgende week al meteen inzetbaar is tegen Galatasaray weet hij nog niet. “We zijn aan het kijken hoe fit ik daadwerkelijk ben. Maar ik voel me echt goed”, zo geeft hij aan. “Dat is wel positief naar die wedstrijden toe. Zoals ik me nu voel denk ik dat het wel mogelijk is. Maar dat moet ik met de trainer overleggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.