Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Atalanta vindt Teun Koopmeiners te duur’

Atalanta Bergamo wil zich graag gaan versterken met Teun Koopmeiners alleen vinden ze zijn transfersom te hoog. Volgens de Corriere di Bergamo hikt La Dea tegen de forse vraagprijs van AZ aan.

De Alkmaarders verlangen een kleine twintig miljoen euro voor de 23-jarige aanvoerder. Atalanta is nog altijd zeer gecharmeerd van Koopmeiners, maar dat bedrag vinden de Italianen te hoog voor een speler die niet meteen voor de basis wordt gehaald, schrijft de regionale krant. Bovendien verlangt de Oranje-international een jaarsalaris van twee miljoen euro.

Atalanta kijkt inmiddels naar alternatieven en is uitgekomen bij Tommaso Pobega. De 22-jarige Italiaan werd het afgelopen seizoen door AC Milan verhuurd aan Spezia. Hij zou zo’n twaalf miljoen moeten kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.