Voetbal4u.com

Spanje ‘Donny van de Beek aangeboden bij FC Barcelona’

Donny van de Beek zou zijn aangeboden bij FC Barcelona. Met dit nieuws pakt het medium El Mundo Deportivo uit. Hoewel manager Ole Gunnar Solskjaer ook komend seizoen lijkt te rekenen op Van de Beek, is de toekomst van de 24-jarige middenvelder allerminst zeker bij Manchester United.

Hij kwam vorige zomer voor 39 miljoen euro over van Ajax, maar beleefde een teleurstellend debuutseizoen op Old Trafford en kwam slechts mondjesmaat in actie.

Nadat Barcelona nul op het rekest kreeg van Wijnaldum én voordat Manchester United de onderhandelingen begon met Real Madrid over Raphaël Varane, werd Van de Beek aangeboden in Camp Nou, stelt MD. De La Liga-grootmacht onderzocht of een deal haalbaar was door Samuel Umtiti in ruil aan te bieden. Dat lijkt van de baan door de verwachte transfer van Varane.

Toch zou Barça de komst van Van de Beek niet helemaal uit het hoofd te hebben gezet. De club verkeert in financiële moeilijkheden, maar het huren van de oud-Ajacied kan uitkomst bieden. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers deed de geruchten over Barcelona en Arsenal vorige maand nog af als ‘compleet gelul’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.