Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Remko Pasveer kan eerste keus worden bij Ajax’

Maarten Stekelenburg lijkt de eerste keeper te worden van Ajax maar hij zal op zijn hoede moet zijn. Dat denken Frans Hoek en Ronald Waterreus, die de komst van Remko Pasveer een slimme zet vinden van de Amsterdammers.

Hoek verwacht nog een interessante strijd. “Maarten heeft weliswaar een kleine voorsprong, omdat hij het afgelopen seizoen naar behoren heeft gedaan als vervanger van Andre Onana. Maar het is echt niet zomaar gezegd dat hij de nummer één is”, zegt de oud-keeperstrainer van Ajax, FC Barcelona, Bayern München, Manchester United en Oranje in het Algemeen Dagblad.

“Remko is als keeper allround, kan terugkijken op een uitstekend jaar bij Vitesse en is een echte leider. Hij heeft de potentie om eerste keeper te worden bij Ajax. Dat geloof ik echt”, benadrukt Hoek.

Ook Waterreus noemt Pasveer ‘een van de beste keepers van Nederland’. De Limburger denkt desondanks dat Stekelenburg een streepje voor heeft bij coach Erik ten Hag. “Het EK daargelaten heeft Stekelenburg het gewoon keurig gedaan de afgelopen maanden. Het lijkt me daarom geen discussie dat hij het seizoen als nummer 1 begint.”

De voormalig PSV’er vraagt zich echter af of Stekelenburg een heel jaar fit blijft. Ajax is in dat geval goed voorzien met Pasveer. “Ook in de Champions League, mocht dit nodig zijn. Ik vind het een heel slimme zet van Ajax dat ze hem gehaald hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.