Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Louis van Gaal bezorgt KNVB groot probleem’

Het is algemeen bekend dat de KNVB Louis van Gaal wil aantrekken als nieuwe bondscoach maar er is wel een probleem. Er ligt namelijk nog geen akkoord tussen beide partijen.

Wilfred Genee verklaarde maandagavond in De Oranjezomer contact te hebben gehad met Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. “Het loopt nog niet heel soepel, zei Valentijn. Hij (Van Gaal, red.) blijft echt op zijn strepen staan”, onthulde de presentator van de dagelijkse talkshow.

Johan Derksen stelt dat Van Gaal ‘daar ook gelijk in heeft’. Volgens de voetbalanalist komt de oefenmeester niet zomaar terug uit zijn pensioen. “Dan laat je je geen technische staf in de maag splitsen. Dan is het take it or leave it”, aldus Derksen.

Genee laat weten: “Er is geen alternatief. Dat weet Louis ook.” Derksen verwacht dat de KNVB daarom uiteindelijk toe gaat geven aan Van Gaal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.