Voetbal4u.com

Eredivisie Edgar Davids al na zeven maanden ontslagen in Portugal

Edgar Davids is ontslagen als trainer van het Portugese SC Olhanense. Hij stond sinds januari daar voor de groep. Davids slaagde er afgelopen seizoen niet in om Olhanense in de nieuwe Liga 3, het derde niveau van Portugal, te loodsen. Daardoor is de club komend seizoen actief in de vierde divisie van het land. Nu is dus besloten om de samenwerking te beëindigen.

Voorzitter Luís Torres liet vorige maand al via Facebook weten: “De keuze om hem aan te stellen als trainer is me opgedrongen door onze sportief directeur. Edgar Davids is iemand met een rijke historie als speler, maar dat zegt vrijwel niets over iemands kwaliteiten als trainer. Zijn komst zou de club financieel beter maken, maar dat heb ik nog niet gemerkt. Op sportief vlak was de aanstelling van Davids catastrofaal, zoveel is duidelijk.”

Olhanense heeft nu dus besloten om Davids weg te sturen. In een kort statement heeft de Portugese club dit nieuws bevestigd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.