Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Borussia Dortmund gaat snel een eerste bod doen op Donyell Malen’

Borussia Dortmund wil doorpakken in de strijd om Donyell Malen. De Duitsers zullen dan ook snel een eerste bod neerleggen bij PSV voor de aanvaller. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft al ‘volop’ gesprekken met de clubleiding van Dortmund gevoerd. Speler en club zouden dus ook tot een akkoord zijn gekomen. De verwachting is dat Dortmund één dezer dagen een bod gaat uitbrengen bij PSV. Dan kunnen de Eindhovenaren in ‘de eindfase’ gaan onderhandelen over de hoogte van de transfersom. Het is nog niet zeker dat Malen naar Dortmund vertrekt: onder meer Liverpool houdt de situatie van de Oranje-international nog steeds in de gaten.

Dortmund zou maximaal 27 of 28 miljoen euro willen neertellen voor Malen. Technisch directeur Michael Zorc vertelde recent tegenover Duitse media dat PSV naar de mening van Borussia te veel geld vroeg voor de 22-jarige spits. In Duitsland stelt men dat de Eindhovenaren minimaal dertig miljoen euro willen zien. Volgens het ED wil PSV ‘de handen vrijhouden’: er is nooit bevestigd dat de club een dusdanig prijskaartje om de nek van Malen heeft gehangen.

Malen moet in Dortmund de vervanger worden van Jadon Sancho, die voor 85 miljoen euro is vertrokken naar Manchester United. Het is al langer duidelijk dat de 22-jarige aanvaller gaat vertrekken bij PSV. Trainer Roger Schmidt gaf al meerdere keren aan dat hij Malen niet meer terug verwacht in Eindhoven.

De geboren Wieringenaar kreeg van PSV al langer vakantie met het oog op een naderende transfer. Malen moet zich, als een transfer op dat moment nog geen feit is, op woensdag weer melden op De Herdgang. Een dag daarvoor neemt PSV het op tegen Galatasaray.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.