Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Rick van Wolfswinkel voor twee jaar naar FC Twente’

Het ziet ernaar uit dat FC Twente zich gaat versterken met Ricky van Wolfswinkel. De spits komt over van Basel en zou volgens de Telegraaf een contract voor twee seizoenen ondertekenen in Enschede.

De geruchtenmolen begon op volle toeren te draaien toen Van Wolfswinkel maandag gespot zou zijn bij de de Grolsch Veste. De spits is medisch gekeurd en zet naar verluidt dinsdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Twente, mocht alles vlekkeloos verlopen. Naar verluidt had ook een andere niet nader genoemde Eredivisie-club belangstelling voor Van Wolfswinkel.

De 32-jarige Van Wolfswinkel keert voor de tweede keer terug in de Eredivisie. Hij maakte in 2016 de overstap naar Vitesse, om daarna naar FC Basel te gaan. In Zwitserland speelde de spits maar liefst vier jaar. Van Wolfswinkel kwam verder uit voor FC Utrecht, Sporting Portugal, Norwich City, Saint-Étienne en Real Betis.

Twente moest op zoek naar een nieuwe spits vanwege het vertrek van Danilo, die vorig jaar op huurbasis in Enschede speelde en deze zomer terugkeerde bij Ajax, zijn broodheer. Klaas-Jan Huntelaar was ook in beeld bij Twente, net als Jürgen Locadia.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.