Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jurgen Ekkelenkamp verrast met transfer naar Hertha BSC’

Er lijkt een verrassende transfer in de maak voor Jurgen Ekkelenkamp. De middenvelder van Ajax lijkt namelijk onderweg naar het Duitse Hertha BSC.

BILD schrijft dinsdagavond dat er ‘verregaande onderhandelingen’ plaatsvinden. De club uit Berlijn ziet in de 21-jarige Ekkelenkamp een goedkope doch goede optie voor het komende seizoen. Het zou gaan om een transfer voor enkele miljoenen euro’s.

Hertha BSC heeft met Suat Serdar en Matheus Cunha meer opties in het vizier. Laatstgenoemde is momenteel echter actief op de Olympische Spelen met Brazilië, waardoor in zijn geval Ekkelenkamp de voorkeur lijkt te genieten. De concrete onderhandelingen wijzen daar ook op.

Ajax wilde Ekkelenkamp aanvankelijk verhuren, maar dan moest hij wel zijn contract verlengen. Nu lijkt er dus een permanente breuk aanstaande.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.