Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bayern Munchen wil Ajax-flitser Antony van Ajax overnemen’

De Braziliaanse vleugelaanvaller Antony staat in de belangstelling van Bayern Munchen. Maar Ajax zelf zou hier helemaal niets voor voelen. De interesse zou zelfs al afgewimpeld zijn door de Amsterdammers.

Volgens de Duitse media heeft een afvaardiging van de Bundesliga-topclub onlangs contact opgenomen met directeur voetbalzaken Marc Overmars van de regerend landskampioen van de Eredivisie, om navraag te doen naar de contractstatus van Antony.

De Braziliaan, op dit moment aanwezig op de Olympische Spelen in Tokio met De Goddelijke Kanaries, mag in principe echter niet vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. Alleen als het openingsbod méér dan 35 miljoen euro bedraagt neemt Ajax plaats aan de onderhandelingstafel.

Antony’s landgenoot David Neres mag wél een transfer maken van Overmars, maar hij lijkt op dit moment niet zo populair te zijn op de markt. Journalist Freek Jansen van Voetbal International liet onlangs over Neres en Nicolás Tagliafico weten: “Ze hebben doorlopende contracten, dus het is niet zo dat ze weg móéten. Als er geen club komt met een financieel plaatje dat interessant is voor Ajax, dan houdt de club ze gewoon hier.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.