Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Nicolai Jorgensen verkast naar Kasimpasa

Feyenoord is dan eindelijk verlost van Nicolai Jorgensen. De aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend bij de Turkse middenmoter Kasimpasa.

Twee jaar geleden kon Jörgensen nog voor 15 miljoen euro naar Newcastle United, na een indrukwekkend aandeel in het kampioensjaar van Feyenoord. Dat ging echter niet door en daarna raakte de Deen twee seizoenen lang amper nog een bal goed. Derhalve vertrekt hij nu nagenoeg gratis naar Kasimpasa.

Wel kan Feyenoord 1.7 miljoen euro aan salaris afstrepen in de huishouding. Mogelijk komt er nog een nieuwe spits ter vervanging van Jörgensen naar de Kuip, nu Robert Bozenik en Naoufal Bannis als enigen overgebleven zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.