Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luuk de Jong kiest voor transfer naar PSV

Luuk de Jong zou de knoop hebben doorgehakt en wil terugkeren naar PSV. Hier maakt de krant ABC de Sevilla melding van. De spits van Sevilla zou ook in de belangstelling staan van Besiktas, maar daar geen oren naar te hebben. De Jong zou in Eindhoven de plek in moeten nemen van Donyell Malen, die naar alle waarschijnlijkheid vertrekt.

Van Sevilla zou De Jong te horen hebben gekregen dat hij op zoek mag naar een nieuwe club. Er gingen al enige tijd geruchten in de rondte over een terugkeer van De Jong bij PSV. In de zomer van 2019 vertrok De Jong voor 12,5 miljoen naar Sevilla. In 94 wedstrijden was De Jong goed voor 19 doelpunten en vijf assists. In 2020 won hij met Sevilla de Europa League, nadat hij twee keer had gescoord in de finale tegen Inter.

Met het waarschijnlijke vertrek van Donyell Malen naar Borussia Dortmund, lijkt PSV met De Jong een nieuwe spits in huis te halen. Het enige wat een transfer nog in de weg zou staan, is de fysieke gesteldheid van De Jong. Tijdens het afgelopen EK liep de spits een knieblessure op en moest daardoor afhaken. PSV zou pas willen toeslaan wil als De Jong helemaal fit is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.