Voetbal4u.com

Voormalig Feyenoorders kraken Orkun Kökçü

Orkun Kokcu heeft het nummer tien bij Feyenoord overgenomen van Steven Berghuis. Maar het wordt nu wel tijd dat hij gaat flaneren in de Kuip. Dat is de conclusie die oud-voetballers Wim Rijsbergen en Regi Blinker trekken.

De eerstgenoemde vertelt aan het Algemeen Dagblad: “Ik hoor veel mensen roepen dat Kökçü dé nummer 10 van Feyenoord kan worden. Maar als je heel eerlijk bent, heeft hij die verwachtingen nog niet waargemaakt.”

Blinker is het daarmee eens: “Ik ken Orkun al best lang, weet dat hij graag als nummer 10 speelt. En in de jeugd is hij ook vaak die bepalende speler geweest. Alleen zou ik nu vaker vlagen van zijn genialiteit willen zien. De potentie heeft hij namelijk.”

Vooral het rendement van Kökçü valt tegen: “En dat is ook lastig voor een jonge speler, zeker nu Feyenoord niet bepaald in z’n allerbeste periode zit als club. Alleen is dat wél wat je van een creatieve middenvelder verwacht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *