Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bayern Munchen en Ajax in gesprek over Antony’

De interesse van Bayern Munchen in Ajax-flitser Antony blijkt serieus te zijn. Beide partijen zouden zelfs al met elkaar in gesprek zijn over een transfer. Dit weet het Braziliaanse medium Globoesporte te melden.

Vrijdag kwam er al nieuws over Antony door uit Duitsland: Bayern heeft Antony op de korrel, maar wil en kan vooralsnog niet voldoen aan Ajax’ vraagprijs van 32 miljoen euro, meldde Sky Sport Germany. Volgens Globoesporte vindt Bayern dit bedrag inderdaad aan de hoge kant, maar zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al wel begonnen.

Het Braziliaanse São Paulo spitst ondertussen de oren. De club verkocht Antony in 2020 voor circa zestien miljoen euro aan Ajax en kan bij een eventuele doorverkoop flink cashen. Als Ajax de buitenspeler voor meer dan zestien miljoen verkoopt, dan is twintig procent van de transfersom voor de Brazilianen. Als Ajax bijvoorbeeld dertig miljoen incasseert, moet er dus zes miljoen naar São Paulo overgemaakt worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.