Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Feyenoord contracteert mandekker Gernot Trauner

Feyenoord heeft zich versterkt met de centrale verdediger Gernot Trauner. Hij komt over van LASK Linz en tekent tot 2025 bij  de Rotterdammers. Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met de aanwinst.

“Voor die linie waren we nadrukkelijk op zoek naar ervaring. Die hebben we gevonden in de persoon van Gernot, een zeer gelouterde speler die al meer dan tien jaar op het hoogste niveau in Oostenrijk speelt. Hij is defensief ijzersterk en past goed in de spelfilosofie die we bij Feyenoord voor ogen hebben, met agressief druk zetten en in de opbouw snel naar voren schakelen. Een goede match dus”, aldus Arnesen.

Trauner, die vijf keer uitkwam voor de nationale ploeg, zegt zelf: “Het was geen gemakkelijke keuze om LASK te verlaten, maar na mijn eerste kennismaking met de stad Rotterdam en de club Feyenoord werd het me een stuk makkelijker gemaakt. Met mijn ervaring hoop ik iets toe te voegen aan deze getalenteerde selectie. Door mijn kennismaking met de trainer werd ik alleen nog maar enthousiaster, want ik pas denk ik bij de manier van spelen die hij voor ogen heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.