Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV vraagt 15 miljoen euro voor Mohamed Ihattaren’

PSV heeft een prijskaartje van vijftien miljoen euro gehangen om de nek van Mohamed Ihattaren. Dit weet het medium TodoFichajes te melden. Het bedrag is opvallend hoog te noemen.

Ihattaren leek in zijn bloeiperiode weliswaar véél meer waard te worden, maar feit is ook dat hij inmiddels al zeker een jaar niet meer in topvorm steekt. Onder Roger Schmidt verloor hij zijn basisplaats en verdween het zicht op een Oranje-invitatie. Met een aflopend contract op zak is de marktwaarde van Ihattaren al met al grotendeels verdampt.

Toch zou PSV Ihattaren niet zomaar willen laten gaan. Het Spaanse medium stelt dat Ajax, Napoli en VfL Wolfsburg het meest geïnteresseerd waren, maar inmiddels zou ook AS Roma informatie hebben ingewonnen in Eindhoven. De club van coach José Mourinho zou daar een positief gevoel aan hebben overgehouden.

Overigens is het maar de vraag of geïnteresseerde clubs vijftien miljoen euro over hebben voor Ihattaren. PSV heeft een zwakke onderhandelingspositie, waardoor er in de praktijk waarschijnlijk minder in zal zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.