Voetbal4u.com

‘Feyenoord doet bod van vier miljoen op nieuwe spits’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft een bod neergelegd van vier miljoen euro bij het Portugese Sporting Portugal. Het gaat om de 27-jarige spits Andraz Sporar. Dat meldt het Portugese Récord.

Sporting staat niet onwelwillend tegenover het vertrek van Sporar aangezien de club hard geraakt is door het coronavirus. Er moet fors bezuindigd worden op de salarishuishouding, waardoor een transfer van de spits voor de Portugese landskampioen ook positief uit kan pakken. Sporting zou in eerste instantie om 7,5 miljoen hebben gevraagd, maar lijkt nu dus akkoord met ongeveer de helft.

De dertigvoudig international voor Slovenië werd in januari 2020 voor zes miljoen euro overgenomen van Slovan Bratislava. Hij wist in Lissabon nooit onomstreden te worden en mag daarom alweer vertrekken. In 38 wedstrijden was hij goed voor elf doelpunten en zes assists, waarna hij afgelopen winter op huurbasis mocht vertrekken naar SC Braga. Daar was zijn productie niet spectaculair: in 21 wedstrijden maakte hij drie treffers.

Zijn cijfers bij in Liberec waren wel imponerend. Zestig doelpunten en zeventien assists had hij achter zijn naam staan na 78 wedstrijden. In Rotterdam moet hij Nicolai Jørgensen opvolgen. De Deense aanvaller maakte de overstap naar het Turkse Kasımpaşa na vijf seizoenen in De Kuip. Sporar moet de concurrentiestrijd in de havenstad aangaan met Robert Bozenik en talent Naoufal Bannis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *