Voetbal4u.com

Hoofdnieuws OFFICIEEL: Donyel Malen tekent voor vijf jaar bij Borussia Dortmund

Donyell Malen maakt definitief de overstap van PSV naar Borussia Dortmund. De aanvaller tekent een contract voor vijf seizoenen. Malen kwam in vier jaar bij PSV tot 106 officiële wedstrijden in het eerste elftal en wist daarin 55 keer te scoren.

Directeur voetbalzaken John de Jong geeft aan dat het voor zowel PSV als Malen een prachtige transfer is. “We zijn ontzettend trots op het traject dat we samen hebben afgelegd en het resultaat daarvan. Donyell heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld op een manier zoals we dat bij PSV graag zien”, aldus De Jong. “Donyell is naar de club gekomen als talent, ontwikkelde zich na een sterk eerste seizoen bij Jong PSV tot volwaardig selectielid en is daarna één van de dragende spelers van PSV geworden.”

De Jong gaat verder: “We hebben zijn ontwikkeling de afgelopen jaren met veel genoegen van dichtbij kunnen volgen en zien deze transfer wederom als een bevestiging van de koers die wij als club varen. Donyell maakt een mooie en grote stap in zijn carrière. Daar zijn we ontzettend trots op.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.