Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: Patrick van Aanholt tekent voor drie jaar bij Galatasaray

Patrick van Aanholt zet zijn loopbaan voort bij Galatasaray. Hij heeft daar een contract voor drie seizoenen ondertekent.

Van Aanholt was transfervrij, nadat zijn contract bij Crystal Palace deze zomer afliep. Zijn overstap naar Galatasaray hing al in de lucht na een aankondiging op de clubsite afgelopen weekeinde. De dertigjarige linksback, die basisspeler was voor het Nederlands elftal op het EK, nam bovendien eerder op de dag al afscheid van de Premier League-club.

Van Aanholt speelde de afgelopen vijf seizoenen met Palace in de Premier League, waar hij al snel een basisplaats wist te veroveren. Daarvoor kwam hij uit voor Sunderland, Vitesse, Chelsea, Wigan Athletic, Leicester City, Newcastle United en Coventry City.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.