Voetbal4u.com

Eredivisie Vleugelflitser Antony meldt zich voorlopig nog niet bij Ajax

Antony meldt zich voorlopig nog niet bij Ajax. Hij won op de Olympische spelen met 1-3 van Saoedi-Arabie en plaatste zich hiermee voor de kwartfinales.

Antony had wederom een basisplaats, maar werd in de rust wel gewisseld. Als winnaar van groep D staat Brazilië zaterdag in de kwartfinale tegenover de nummer twee van van groep C.

Voetbal International schrijft: “Voor Ajax blijft het daardoor afwachten wanneer Antony terugkeert naar Amsterdam. De finale van het olympische voetbaltoernooi staat zaterdag 8 augustus op het programma. Op dezelfde dag speelt Ajax het eerste officiële duel van het nieuwe seizoen. In de strijd om de Johan Cruijff schaal neemt de ploeg van Erik ten Hag het dan op tegen PSV. Zes dagen later opent Ajax de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen promovendus NEC.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.