Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi wil speler van Ajax naar Barcelona halen’

Lionel Messi zou graag zien dat zijn werkgever Barcelona werk gaat maken van de komst van Lisandro Martinez. Barcelona is voor komend seizoen nog op zoek naar een defensieve versterking.

Op dit moment ontbreekt het geld om zo’n deal te sluiten, maar Messi heeft intern al aangegeven dat hij de komst van Martínez helemaal ziet zitten. De Ajax-verdediger maakte tijdens de succesvolle Copa América-deelname van Argentinië veel indruk op de steraanvaller.

Volgens Don Balón heeft Messi gevraagd om de transfer mogelijk te maken, mocht er financiële ruimte ontstaan. Naar verluidt ziet Martínez een permanente hereniging in Barcelona ook helemaal zitten. De vraag is echter of Ajax wil meewerken, mocht het tot een transfer komen.

Op dit moment lijkt dat onwaarschijnlijk gezien het eerder gecommuniceerde standpunt rond Antony en Edson Álvarez alsmede het nieuwe contractaanbod. FC Barcelona heeft voorlopig ook geen budget voor een dergelijke transfer. De clubleiding probeert eerst de verlenging van Messi zelf rond te krijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.