Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vertrek Ihattaren bij PSV slechts een kwestie van tijd’

Mohamed Ihattaren staat voor een vertrek bij PSV. Volgens Martijn Krabbendam is het slechts een kwestie van tijd voordat er witte rook komt.

“Ihattaren is onderweg naar de uitgang”, stelt de Veronica Inside-journalist onomwonden in De Oranjezomer. “Hij was bij Raiola (zijn zaakwaarnemer, red.) in Monaco en ze zijn woensdag in Nice geweest. Daar zijn ze om zijn toekomst te bespreken.”

Volgens Krabbendam is de reden duidelijk: “Je hebt natuurlijk wel eens dat het niet klikt met een trainer, dat is met Ihattaren gewoon het geval. Vorig jaar heeft hij ook heel veel dingen zelf fout gedaan, maar hij kwam nu naar de voorbereiding om er echt iets van te maken en was ook afgetraind. Hij merkte alleen al vrij snel dat er geen klik is met deze trainer.”

Krabbendam noemt een transfer daarom hard nodig. “Ik denk dat hij binnen twee weken weg is. Maar hij gaat niet naar Nice volgens mij”, stelt de VI-journalist. “Ihattaren is gewoon weg en dat zal binnen twee weken wel gebeuren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.