Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana voor een prikkie naar Olympique Lyon’

Het ziet ernaar uit dat Ajax slechts een fooi zal gaan ontvangen voor doelman Andre Onana. Journalist Pedro Almeida onthult namelijk op Twitter: “Olympique Lyon komt dichter- en dichterbij een deal waarbij Onana voor 6 miljoen euro overkomt van Ajax.” Dat is slechts een fractie van de marktwaarde van de Kameroener, die geschat wordt op liefst 30 miljoen euro.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van de Amsterdammers zei onlangs tegen Voetbal International over de goalie: “Al met al is het een dramatisch dossier. Hij is een top vijf-keeper in Europa. Als je alle keepers neerzet, komt hij op plek vijf of zes. Dat ze hem proberen vast te leggen, snap ik, want zodra zijn handtekening staat, schiet zijn waarde omhoog omdat hij een heel goede keeper van 25 jaar is. Dat is een beetje de situatie. Maar het kan niet zo zijn dat het kwartje helemaal de negatieve kant op valt voor ons.”

Naar verluidt bracht Olympique Lyon aanvankelijk een bod van slechts 3 miljoen euro uit voor de diensten van zijn doelwit. Vermoedelijk gaat het nu om een vast bedrag van 6 miljoen euro plus daarbovenop nog bonussen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.