Voetbal4u.com

Engeland ‘Arnaut Danjuma staat voor overgang naar Liverpool’

De toekomst van Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld zou zomaar eens bij Liverpool kunnen liggen. Hier maken de Engelse roddelmedia melding van. Het is algemeen bekend dat oefenmeester Jürgen Klopp nog een nieuwe aanvaller aan zijn selectie toe wil voegen en aanvankelijk werden de Reds vooral aan Kingsley Coman gelinkt van Bayern München. Die mag echter niet vertrekken uit de Allianz Arena, waardoor Liverpool dus bij Danjuma uitgekomen zou zijn.

Wil de club van Virgil van Dijk hem écht vastleggen, dan zal er een megabedrag op tafel moeten komen. Het Spaanse Villarreal bracht onlangs een officieel bod van 15 miljoen euro uit voor de handtekening van de aanvaller, maar dat werd zonder pardon in de prullenbak gedeponeerd door Bournemouth.

Naar verluidt willen de Cherries liefst 40 miljoen euro verdienen met de verkoop van ‘een van de beste spelers van de Championship’. Aan Voetbal International vertelde Groeneveld onlangs: “Ik ben van mening dat ik niet nog een seizoen Championship kan spelen, ik ben de competitie een beetje ontgroeid. Leeds United (eveneens geïnteresseerd, red.) zou wel een mooie stap zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.